Followers

Monday, September 12, 2016

Cozy Bottle Holder



Assalamu'alaikum wbt..
Ku panjatkan kesyukuran kepadaMu Ya Allah di atas segala nikmatMu dan kurniaanMu yang tidak terhingga...

Cozy bottle holder again..kali ini botol bentuk segi empat, 1st time buat yang macam nie..

Dah siap tapi belum make-up lagi..


After make-up..

Final touch, I put fruits on each side..Ini adalah tempahan daripada rakan sewaktu belajar di UITM Jengka dulu..So far, feedback die suka..


Dalam pada tu, saya selitkan 5 ketul roses brooch nie..boleh la pakai gi keje ke, gi jalan2 ker, soping2 ker...(",)

Alkisah sikit..kami sekelas sewaktu pra-sains di UITM dulu..agak rapat, beberapa assignment kami buat dalam kumpulan yang sama..kalau dulu, Pra-UITM adalah persediaan untuk masuk diploma..maklumlah nak masuk diploma terus, sangkut sebab kredit saya tak cukup..

Masa tu Pra-UITM ada 2, PRA-SAINS dan PRA-ACCOUNT..Tempoh masa adalah setahun tapi kalau CGPA bagus, 6 bulan dah cukup..Ada beberapa kelas jugak untuk pra nie..Alhamdulillah, selepas 6 bulan saya boleh masuk diploma..jadi tak perlulah membazir masa, dah jimat 6 bulan disitu..

Time nilah kami berpisah..mostly my classmate masuk diploma dan kami ditempatkan di cawangan-cawangan yang ada kursus yang diminta..but mostly di UITM Shah Alam..

Alhamdulillah, dengan adanye FB, kami pun bertemu semula..ok, bye.. (",)

Apalah sengal sangat aku nie...huhuhuhu..

"Dream what you want to dream,
go where you want to go,
be what you want to be,
because you have only one life
and one chance to do all the things
you want to do"







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...