Followers

Monday, April 25, 2011

BEKAS TELUR CROCHET A

Assalamu'alaikum wbt..
Ku panjatkan kesyukuran di atas segala nikmatMu dan kurniaanMu yang tidak terhingga...


Entry kali ni saya nak kongsikan bekas telur crochet versi saya..saya pernah kongsikan cerita tentang bekas telur crochet yg saya dapat, KLIK DISINI..tapi yang ini originally hasil air tangan saya yer..so jom layannnn......


Jadi macam mana ok x ??? Kembali ke zaman dolu-dolu.. 

8 comments:

  1. Rina, KDee suka yang hijau tu. Very unique!!! Yang lain pun okay gak...tapi dah selalu nampak. Mungkin trend bunga telur cam ni dah keluar balik.... Cantik!!!

    ReplyDelete
  2. Kak Rina.. comel..comel.. saya rasa trend dah muncul kembali. sebab aritu kawan saya nak kawin sibuk mencari orang crochetkan bekas untuk dia.. hehehe..

    Saya suka design yang hijau.. sbb design timbul2 camtu.. tapi kaler suka purple.. ngeee... :D

    ReplyDelete
  3. ct pun suka warna hijau...ye ke trend cam ni sekarang?...lambat lagi nak buat kenduri kawin anak kecik lagi.he..he.

    ReplyDelete
  4. kdee, mamadaniel & ct, yg hijau lebih menarik?? kene carik idea utk paten mcm ni lg nie..yg hijau kait membulat, yg merah & purple kene kait 2pcs dan cantumkan..mmg kadang kala trend lama ni akan kembali lagi..

    ReplyDelete
  5. hai kak!
    minta price untuk 1000 and 150 units bekasa telur ni kak.
    adik_misya@hotmail.com

    NOTED: yg untuk bunga pahar, sy confirm amik tau...

    ReplyDelete
  6. ct, k.rina dh email..tlg check dear..orait, pls confirm color..

    ReplyDelete
  7. ni jual bpe satu?

    ReplyDelete
  8. hi, tuk rege sila sms ke 019-2185581.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...