Followers

Monday, September 19, 2011

Bunga telur crochet? Boleh ke?

Assalamu'alaikum wbt..
Ku panjatkan kesyukuran kepadaMu Ya Allah di atas segala nikmatMu dan kurniaanMu yang
tidak terhingga..







Bila saya tengok bunga telur yang bermacam-macam - bunga dip, stoking, satin, tisu, reben, dll, maka saya terfikir boleh ke crochet flower buat macam tu..jadi saya pun cubalah dan inilah hasilnya..tak salah mencuba sesuatu yang baru kan? Just simple, bunga crochet + reben sahaja - menggunakan stok yang sedia ada..(",)..rasanya lagi meriah kalau ditambah aksesori tambahan lain..
Amacam ok tak?

 

9 comments:

  1. cik puan mimi, terima kasih..(",)

    ReplyDelete
  2. salam kak..bole email sy (bear24ever@yahoo.com) price sebatang bunga telor crochet ne.. and berapa harga kalau saya amek utk 50 btg, n hrga kalo saya amek 100btg? heee..thanks kak..hop to hear from u soon

    ReplyDelete
  3. baizura natasha, done dear, bleh check ur email..

    ReplyDelete
  4. to me something different and nice :)

    ReplyDelete
  5. cik zimie..tq..ni rasa nak perah otak carik idea lagi ni..

    ReplyDelete
  6. salam..
    saya nak tau price untuk 100 and 150 units boley?
    email saya ye adik_misya@hotmail.com. :-)

    ReplyDelete
  7. adik misya, dh email yer..pls check..tq

    ReplyDelete
  8. hi sis, cud u pls email me price/bunga at ladyfa_84@yahoo.com. thank you.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...